FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Potpisan sponzorski ugovor sa Bosna-Sunce osiguranjem

02.11.2011 u 15:41h

Potpisan sponzorski ugovor sa Bosna-Sunce osiguranjem

Danas je FK Sarajevo potpisao jedan vrijedan sponzorski ugovor. Tim sa Koševa je potisao ugovor sa Bosna-Sunce osiguranjem u vrijednosti od 30.000 KM. Ispred bordo tima prisustvovali su direktor, Dino Selimović, te član Uprave Maid Delić, koji je najzaslužniji za potpis ovog ugovora. Ispred BSO prisustvovali su Jasna Jukić Frljak, te Taib Delić.

Kao poklon za 65. rođendan upravo će poliklinika BSO do kraja sezone pružati zdravstvene usluge igračima Sarajeva.

"Velika nam je čast sponzorirati FK Sarajevo, najveći i najuspješniji bh. klub. Sponzorski ugovor vrijedan 30.000 KM je lijep poklon za 65. rođendan kluba", izjavila je Jasna Jukić Frljak.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo biti u mogućnosti pomoći FK Sarajevo. Naša klinika može zadovoljiti sve standarde sportske medicine. Moram reći da nam je čast staviti se na uslugu fudbalerima ovog kluba", rekao je Taib Delić.

Okupljenim novinarima se obratio i generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

"Želim se zahvaliti BSO, kao i Maidu Deliću, glavnom posredniku ovog ugovora koji će osigurati vrhunske usluge našim fudbalerima, pobrinuti se za njihovo zdravlje i sigurnost. Vjerujem da će igrači FK Sarajevo to opravdati dobrim igrama na terenu, kao i rezultatima", izjavio je Selimović.

Jirži Plišek, trener Sarajeva i igrači, nisu mogli prisustvovati pres konferenciji zbog treninga, tako da je Selimović odgovarao na pitanja vezana za utakmicu četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Borca.

"Ne mogu komentarisati strategiju i igru tima, to je posao trenera. Međutim, očekujem pobjedu od dva razlike kako bi mirno dočekali revanš. Igramo tri utakmice sa Borcem u mjesec dana, a u međuvremenu i sa Željezničarom, tako da će trener odlučiti na koje utakmice se treba posebno fokusirati", rekao je Selimović.