FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

"Sarajevo će uvijek biti u mom srcu."

25.05.2012 u 18:22h

"Sarajevo će uvijek biti u mom srcu."

Iskusni golman, Đorđe Pantić, više nije član Bordo tima. Pantić je u augustu 2011. godine došao u FK Sarajevo kao slobodan igrač. Ipak, nije uspio da se nametne stručnom štabu i zabilježio je samo jedan nastup u protekloj sezoni. Đorđe nije krio žal zbog toga što odlazi sa Koševa.

"Mnogo mi je žao što napuštan Sarajevo. Ovaj klub je nešto posebno. Osjećaj je isti, kao onaj kada sam napuštao Partizan. Ljude u klubu ću pamtiti po najboljem. Nadam se da će Sarajevo dogurati daleko u Europi jer klub poput Sarajeva zaslužuje jedan iskorak na međunarodnoj sceni.", kazao je Dorđe Pantić.

Na nagovor Zorana Beloševića, Đorđe Pantić iskoristio je posljednji dan u FK Sarajevo kako bi postao član kluba. Pored njega, u klub se učlanio i Ivan Tatomirović.

"Naši navijači su posebni. Koliko vole ovaj klub je zaista nevjerovatno. Žao mi je što odlazim nakon jedne loše sezone, rezultatski, jer oni zaslužuju samo titule. Zaista, u državi, ali i šire naše Horde Zla nemaju konkurenciju.", dodao je Đorđe Pantić.

Izjavu Pantića možete pogledati na Youtube kanalu FK Sarajevo : Đorđe Pantić - Razgovor .