FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevo dočekuje Slobodu, Valjić dijeli pravdu na Koševu

29.10.2015 u 10:45h

Sarajevo dočekuje Slobodu, Valjić dijeli pravdu na Koševu

Fudbaleri Sarajeva nadolazećeg vikenda dočekuju Slobodu u sklopu 14. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica se igra 1. novembra tekuće godine, sa početkom u 13 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

U toku današnjeg dana izvršeno je i delegiranje službenog osoblja za utakmicu između Sarajeva i Slobode, a glavni sudija utakmice biti će Ognjen Valjić. Njemu će asistirati Davor Beljo, Damir Lazić, Dalibor Drašković, Emir Spahalić i Ermin Sivac. Dužnost delegata utakmice obnašati će Radoslav Kundačina, posmatrač suđenje je Muhamed Osmić, a komesar za bezbjednost ispred krovne kuće bosanskohercegovačkog fudbala je Senad Kopčić. 

Cijene ulaznica su sljedeće: Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" -  8 KM, Tribina "Zapad" - 10 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM. Ulaznice za utakmicu su već u prodaji, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Od petka, 30. oktobra, ulaznice će se moći kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan).

Na dan utakmice, od 11 sati, su dostupne i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmice. Spomenimo i to da je parking, koji se nalazi ispred istočne tribine koševskog stadiona, u nedjelju besplatan.