FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevo-x.com medijski pokrovitelj FK Sarajevo

24.01.2012 u 15:51h

Sarajevo-x.com medijski pokrovitelj FK Sarajevo

U prostorijama redakcije portala Sarajevo-x.com danas je potpisan Ugovor o medijskom pokroviteljstvu Sarajevo-x.com i FK Sarajevo. Svoje potpise na Ugovor su stavili generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović i direktor portala Dario Šimić.

Potpisani Ugovor je nastavak uspješne saradnje koja je ostvarena u proteklom periodu i garant da će portal Sarajevo-x.com nastaviti tačno, pravovremeno i nepristrasno izvještavati o dešavanjima u FK Sarajevo.

S druge strane, jedan od najvećih bh. sportskih kolektiva će pravovremeno dostavljati sve relevantne informacije i osigurati neometan pristup informacijama.

"Sarajevo-x.com je sigurno jedan od najutjecajnijih medija u BiH, a naša je filozofija biti transparentan prema navijačima Sarajeva, tako da ćemo ovom saradnjom sigurno unaprijediti komunikaciju s njima", rekao je Selimović nakon potpisivanja Ugovora.

"Portal Sarajevo-x.com će u skladu sa svojim mogućnostima podržati jedan od najvećih sportskih kolektiva u zemlji i nastaviti afirmisati pozitivne sportske vrijednosti kao što je to radio i do sada", izjavio je Šimić.