FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Svi igrači spremni za utakmicu protiv Slavije

31.03.2012 u 17:51h

Svi igrači spremni za utakmicu protiv Slavije

Na današnjoj press konfereciji novinarima su se obratili šef stručnog štaba Dragan Jović i odbranbeni igrač Bordo ekipe Dilaver Zrnanović. FK Sarajevo će dočekati Slaviju u okviru 19. kola Premijer lige BiH na stadionu Asim Ferhatović-Hase u najjačem sastavu. Dragan Jović, šef struke bordo tima istakao je da je imao veoma dobre uslove pred ovaj susret za razliku od predhodne tri utakmice u ovoj polusezoni.

„Pred utakmicu sa Slavijom imali smo najbolje uslove za razliku od predhodna tri kola. U ovu utakmicu ulazimo sa najjačim sastavom, a omogućeno nam je da odradimo tri treninga na glavnom terenu. U slučaju da se desi loš rezultat ne trebamo tražiti alibi“, rekao je Jović.

„Vidim veoma dobro rasploženje navijača po gradu, izgleda da ćemo imati veliku podršku. Mi ćemo učiniti sve da im se pobjedom odužimo za to“, dodao je trener Sarajeva, koji je nakon povratka Čomora još uvijek u dilemi koga staviti na poziciju desnog beka, ali istakao je kako je tome bliži nekadašnji kapiten omladinskih kategorija tima sa Koševa.

Pored Čomora u tim se nakon suspenzije vraća i Matija Matko. U nedjeljnoj utakmici nastupit će i Sedin Torlak, koji je posljednja dva treninga odradio uz manje bolove.

„Atmosfera u timu je odlična, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača i uz naš maksimalan pristup pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Pozivam sve navijače da dođu u maksimalnom broju, a mi ćemo im se odužiti“, kazao je Dilaver Zrnanović.

Video sa današnje pressice možete pogledati klikom na: Press konferencija, 31.3

Gosti FK Sarajevo na utakmici protiv FK Slavija su učenici OŠ "Nafija Sarajlić" i OŠ "Hasan Kaimija"

Utakmica se igra u nedjelju od 15.30 sati, a cijene ulaznice su 3 KM Sjever i 5 KM Istok i Zapad.