FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

U nedjelju protiv ekipe Zrinjskog

03.05.2012 u 21:46h

U nedjelju protiv ekipe Zrinjskog

Današnjim treningom počele su pripreme igrača FK Sarajevo za narednu utakmicu protiv HŠK Zrinjski. Po završetka treninga, razgovarali smo smo sa šefom stručnog štaba, Draganom Jovićem i strijelcem pobjedonosnog gola na jučerašnjoj utakmici, Sulejmanom Krpićem.

"U Travniku smo odigrali jednu tešku utakmicu, ali smo na kraju zasluženo pobijedili. Zasluženom pobjedom smo se učvrstili na toj trećoj poziciji koja nas vodi u Europu. Što se tiče Zrinjskog, to je klub u kojem sam proveo tri godine. Došao sam na preporuku njihovog sadašnjeg trenera, Blaža Sliškovića. Od nas se očekuje dobra igra i nova pobjeda u tom susretu. Pobjedom protiv Zrinjskog definitivno smo obezbijedili izlazak u Europu.", rekao je Dragan Jović dodavši:

"Na treningu i u svlačionici vlada dobra atmsofera. Dvije vezane pobjede su nam dale dodatno samopouzdanje. Ovim putem bih pozvao navijače da dođu na utakmicu protiv Zrinjskog. Uz njihovu pomoć, siguran sam, možemo zabilježiti nova tri boda."

"Sretan sam što sam postigao pogodak za pobjedu. Utakmica je dosta teška bila sa puno borde, ali ipak smo uspjeli pobijediti. Moram da se zahvalim ovim putem našim navijačima, koji su nas jučer podržali. Mnogi to ne znaju, ali još od malih nogu navijam za Sarajevo. Moja porodica je vezana za Bordo boju i oduvijek sam htio proslaviti pogodak sa najboljim navijačima u državi, navijačima FK Sarajevo.", kazao je Sulejman Krpić.