FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Uščuplić: "Igrat ćemo koncentrisano i odgovorno"

07.08.2015 u 15:57h

Uščuplić: "Igrat ćemo koncentrisano i odgovorno"

Na današnjoj press konferenciji, trener prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, Dženan Uščuplić, obratio se medijima povodom nadolazeće ligaške utakmice našeg Kluba protiv Širokog Brijega.

“S psihološke strane mislim da je u redu što nam dolazi Široki, koji je jako kvalitetna ekipa, ali mi ćemo se postaviti maksimalno koncentrisano i odgovorno za razliku od onog u Travniku. Opet kažem, mislim da je dobro što nam dolazi ekipa iz vrha tabele. Široki je promijenio igrački kadar, isto kao i mi, upisali su dvije pobjede na početku sezone i mislim da su našli neki mir s obzirom na to da nisu izborili Evropu prošle godine. Mislim da su jača ekipa nego prošle godine. Sarajevo ima jednu historiju i nema pravo da se brani, s obzirom da su to i kvalitetni igrači i jako mi je drago što dolazi Široki, jer je ekipa koja želi igrati.", kazao je Uščuplić.

Utakmica između Sarajeva i Širokog Brijega igrati će se u nedjelju, 9. augusta, sa početkom u 17 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Sve informacije o ulaznicama dostupne su klikom na LINK.


GODISNJE-830x300