FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Velkoski: Naš cilj je jasan, želimo pobjedu

20.11.2015 u 15:21h

Velkoski: Naš cilj je jasan, želimo pobjedu

Makedonski reprezentativac u redovima Fudbalskog kluba Sarajevo, Krste Velkoski, nakon povratka sa okupljanja “A” reprezentacije svoje države priključio se redovnom trenažnom procesu prvog tima Bordo kluba. Za zvaničnu klupsku stranicu www.fksarajevo.ba, Velkoski je prenio utiske sa reprezentativnog okuplja, u kojem je upisao deveti, odnosno deseti nastup u dresu sa državnim grbom.

“San svakog igrača jeste da igra za reprezentaciju i ja sam presretan što sam evo, deseti put oblačio dres Makedonije. Dobrim igrama u Sarajevu sam skrenuo pažnju selektora i zadovoljan sam nastupima protiv Crne Gore i Libana. Ovo je nova generacija reprezentacije, sa novim selektorom i nadam se da ćemo u narednim kvalifikacijama igrati bolje nego prošli put”, rekao je Velkoski.

U nastavku razgovora, naš napadač se osvrnuo na gostovanje Sarajeva u Zvorniku.

“Utakmica protiv Drine će sigurno biti teška, a nadam se da će teren biti uslovan za igru. Iako je Drina tu gdje jeste na tabeli, mi moramo pokazati veliku angažiranosti i želju, kako bi došli do pobjede. Smatram da će utakmica biti tvrda, ali naš cilj je jasan. Želimo ostvariti pobjedu”, zaključio je Velkoski.

Utakmica između Drine i Fudbalskog kluba Sarajevo na rasporedu je u subotu, sa početkom u 13 sati, uz direktan TV prijenos na MOJA TV.


HIFA-HD (1)