FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Žestok tempo na pripremama

21.06.2012 u 22:41h

Žestok tempo na pripremama

Igrači FK Sarajevo se nalaze na pripremama u Sloveniji. Ivan Tatomirović i Zoran Belošević su nam prenijeli svoje dosadašnje utiske sa priprema.

"Na pripremama radimo žestoko. Pokušavamo svi da što više iskoristimo ove odlične uslove koje imamo u Sloveniji. Želimo se što bolje pripremiti kako bi prošli prvi krug u Europi. Nove igrače u našim redovima dosta dobro poznajem. Na treninzima zaista rade odlično i vjerujem da će obradovati armiju naših navijača. Iako smo izgubili od Maribora, nema potrebe za nesigurnost kod naših navijača. To je bila obična prijateljska utakmica bez rezultatskog značaja. Na Koševu, protiv Splita, će biti druga priča.“, kazao je Ivan Tatomirović.

“Uslovi u Sloveniji su fenomenalni. Tereni su odlični i radimo dva puta na dan. Mislim da ćemo spremni dočekati predstojeće utakmice. Što se tiće novih igrača moram reći da su pokazali kvalitet na treninzima. Nisu dovedeni bez razloga. Stvarno se svi trudimo da se uklope što prije.“, kazao je Zoran Belošević, dodavši:

“Radimo sve po planu stručnog štaba. Svi radimo dobro i težimo istom cilju. Svaki pojedinac daje svoj maksimum kako bi se nametnuo za mjesto u ekipi. Konkurencija je na svakoj poziciji.“