Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Određene nove cijene ulaznica za utakmicu Sarajevo - Cardiff
Vijesti

Određene nove cijene ulaznica za utakmicu Sarajevo - Cardiff

05.07.2014 u 12:02h

Upravni odbor FK Sarajevo uvažio je primjedbe navijača FK Sarajevo i odredio konačne, niže cijene ulaznica za prijateljsku međunarodnu fudbalsku utakmicu koju će u subotu, 12.07.2014. godine sa početkom u 21 sat na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" - Koševo odigrati FK Sarajevo i ekipa Cardiff City FC U-21 (Wales).

- "Uzeli smo u obzir situaciju vezano za nastupajuće Europske utamice FK Sarajevo koje idu u kontinuitetu, istovremeno želeći izaći u susret vjernim navijačiima Kluba odlučili smo o korekciji cijena karata za ovu prijateljsku utakmicu." - izjavio je Kusturica Edis, predsjednik FK Sarajevo.

Tako će aktivni članovi FK Sarajevo svoje ulaznice za ovaj meč moći kupiti isključivo u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. M.Tita 38b/I po sljedećim cijenama:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 2 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ISTOK - 5 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ZAPAD - 7 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ZAPAD Galerija - 20 KM za članove FK Sarajevo
BORDO VIP - 40 KM za članove FK Sarajevo

Dame kao i djeca do 14 godina sa aktivnom bijelom članskom kartom za ovu utakmicu imati besplatan ulaz.

Cijene ulaznica i za sve one koji još uvijek nisu članovi su popularne i za ovu utakmicu iznose:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 4 KM
Tribina ISTOK - 6 KM
Tribina ZAPAD - 8 KM
Tribina ZAPAD Galerija - 30 KM
BORDO VIP - 50 KM

Predsjednik UO FKS je dodao:

- "Moja je želja da svi budemo zajedno kao velika bordo porodica i ovom prilikom pozivam navijače da se i ubuduće zajedno radujemo uspjesima našeg Kluba na utakmicama Sarajeva na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase". - zaključio je Kusturica.

Ulaznice se mogu kupiti putem portala www.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba, u Bordo Fan Shopovima FK Sarajevo u prostorijama Kluba i u Bezistanu, kao i na standardnim ovlaštenim prodajnim lokacijama u ul. Ferhadija (ispred Gradske Tržnice) i na platou Skenderija. Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. 


U sve navedene cijene ulaznica uračunat je PDV 17%.

Informacije o tome kako možete postati član FK Sarajevo i koje pogodnosti nose bordo i bijela članska karta FK SARAJEVO saznajte na: http://www.fksarajevo.ba/ja-sam-sarajevo 

Pridružite nam se na Facebook eventu na:
https://www.facebook.com/events/529730640486912/?ref=5